Om Dorthes Systue

I 1990 startede jeg Dorthes Systuen. Min systue ligger som en tilbygning i mit private hjem i Toftlund i midten af Sønderjylland. Jeg syer både for private og forretninger/virksomheder, jeg foretager rettelser for kunderne på deres tøj. De sidste 13 år har jeg investeret i broderimaskiner, egentlig først til hobbybrug, men det har udviklet sig til en god del af forretningen. På systuen kan du også få syet en dåbskjole eller dåbsdragt.

På min systue ligger kvalitet og service øverst på listen. Jeg syer både for private og for forretninger, der indleverer tøj til reparation eller ændringer, fx opsøm, ind og udsyninger, isætning af nye lynlås i bukser og jakker.

Jeg har i de sidste 13 år lavet broderier på maskine, dette har udviklet sig meget. Jeg laver mange forskellige ting, lige fra håndklæder med motiv og navn til store firmalogoer.

image-dorthes-systue-520